dimarts, 25 de novembre de 2008

No no, no val la pena.

L’ Atlètic, i això ho sabeu tots, és i serà sempre un club de trobada .L’estimació al nostre club, com a nexe d’unió, representa tal complicitat fins al punt de fer possible veure un important apoderat de banca i un radical activista anti-sistema asseguts a una mateixa taula o compartint una paperina de castanyes. No ens cansarem de dir que això és gran i el més important. Però la realitat és la que és i tristament no tothom és amic de l’Atlètic.
Sóc el primer de creure que si l’Atlètic obre les portes perquè hi entri qui vulgui, si a més t’adones que és tanta la gent que ha entrat fins a la cuina del nostre gran club, poca atenció cal dedicar-hi al fet que algú hagi volgut quedar-se a fora. El problema està en que de qui us vull parlar és d’un individu que des del paller del nostre mas ens està cardant rocs a la teulada.
No, no val la pena que es us digui de qui es tracta. No, no seria pas bo. És una persona orfe d’humilitat, incapaç d’encaixar amb normalitat i senzillesa el fet que algú, a vegades pugui fer les coses millor que ell. Reconèixer els mèrits de l’altre o encaixar amb esportivitat un fracàs d’insignificant rellevància vital hauria de deixar infinitament millors sensacions i tranquil·litat interior que no pas l’intentar tapar-ho o el justificar-ho mitjançant la mentida i les desqualificacions a qui t’ha superat. No, no insistiu que no diré de qui parlo.
De fet, companys, tot i que cal estar alerta, a Banyoles, per sort,qui pretén amagar la mà després de tirar la pedra és a qui més se li veuen les ungles. Així doncs, que no us estranyi si mai us arriba a orelles que el mateix que fa mitja hora t’ha felicitat per la grandesa del nostre gran club és qui va escampant que soms tots una colla de perduts.
No, no val la pena que us digui de qui es tracta, repeteixo. Senzillament és un pobre diable que no es mossega la llengua per por a morir emmetzinat.
Bon dia a tothom i amunt Atlètic, collons!!!
DISSABTE QUE BÉ DERBI A L’ESTADI A LES 17h.
ATLÈTIC BANYOLES- CAMÓS
Amb la festa dels formatges i el vi per a tots els socis.
VENIU A ANIMAR L'ATLÈTIC!