dimarts, 9 de desembre de 2008

En alerta constant

Fan córrer que he cardat el gos tot lo dia. Van ben etivocats qui em volia veure en magatzems comercials i altres temples de la venda. No. Tal i com us venia informant m'he posat a escriure la novel.la. Es una bogeria que surt tal com raja, una novel.la escrita a raig sense cap ordre i sense cap planificació pentagoniana. Acabaré l'última ratlla just a l'últim dia de termini per presentar-la i guanyaré, si el jurat m'ho permet, una bona morterada de calés. Ja tinc quaranta o cinquanta pàgines i la cosa no va para d'inflar-se, i botir-se, i créixer i embolicar-se com una heura. Està ambientada a Banyoles i en ambients xiscagardians. Els personatges resulten familiars. Entre escriure i escriure he tingut temps de jugar partits a la play amb el meu fill. Quasi sempre fem el mateix: juguem tres partits, ell en guanya un, jo en guanyo un altre, i l'últim l'empatem. Això sí ens tractem de tramposos, d'aprofitats i de comprar l'arbit. Tabé hem anat a la Catalunya Nord a comprar vi i d'aquest viatge en sortirà un comentari a part. Ja ho veieu, Xisca de Gardi no tanca ni per fer inventari, som una alerta constant al servei del país, la tradició i les bones maneres.

5 comentaris:

Clara ha dit...

Estimada població de goges, sacutells, vaquetes i molt en particular comités i jugadors de la play: us demano disculpes.
Tot el que deia a Facebook, naturalment era broma, no hi ha res que sàpiga de vosaltres que no es pugui saber. Precissament, si sabés molt entendria per què us hagués pogut molestar, i ho ignoro. De tota manera espero que no sigui important i que sapigueu disculpar la meva maldestreça. Queda pendent el regal, ja vindré. I per sort seguiré llegint les vostres aportacions extraordinàries en parla suposadament banyolina (que a mi, modestament, em sembla altempordanesa en gran mesura, i perdó per l'atreviment) . Bona setmana ens dogui Deu a tots!

Sacutell ha dit...

Hem superat un altre festa rara i ara nomes ens queda Nadal, propici a depressions i constipats. Del primer nomes m’ha quedat una mica de rutija de canyó. Res greu com saben els companys

Sacutell ha dit...

M’han dit que hi ha una empresa que s’ocupa de comprar els regals de Nadal. Tu els hi dones el pressupost per persona i el perfil i ja està. Et cobren a estricte preu de venda i viuen dels descomptes que aconsegueixen i si el que el rep no queda content sempre es pot canviar.
Com a la vida real ... però de cop m’he despertat i estava tot nevat.

Sacutell ha dit...

Ep, família!
¿Que hi ha algú?

apajosy ha dit...

Nois sou tots molt trempats i voldía tenir temps per llegir tots els vostres articles, per un altre día serà.