divendres, 30 de gener de 2009

Divendres

Ha arribat divendres, gràcies a Déu.
Fent esment a la millor de les frases pronunciades mai en el món de la política:
YES WEEKEND!

6 comentaris:

Sacutell ha dit...

I ara mateix ja som diumenge vespre, moment de profunda divisió, dema sant tornem-hi, la pitjor frase que mai s’ha pronunciat...

Sacutell ha dit...

Be, era depressió i no divisió. La divisió encara la lidera el Barça, la depressió està mes repartida

Lluís ha dit...

Apart del super Atletic el nostre amic o el seu doble a qui alguns seguim de lluny, son nois prodigis, tenen dots per jugar a primera provincial d'escacs!! el murri s'ho calla d'allo més pero a Banyoles tot s'acaba saben i unes males llengues expliquen - que el tal Juli o un clonat seu no ha pogut amb excampiona de catalunya una tal Laura Garcia a qui per cert l'any passat, sense tant desgast fisic i mental va fer taules, el Banyoles B pero va acabar guanyant al Sant Gregori per un contundent 5 a 3. Es diu que l'entrenador li demanara més concentració i no tantes farres.

En Samora ha dit...

Home pobre Juli.
Jo no diria ben bé que sigui el doble que jo. Potser és un 80% més i prou.
D'aquest senyor a qui vos en feu esment com a jugador d'escacs, a part de l'afició pels bons aliments també n'he heredat el cognom.

Sacutell ha dit...

Ens convertirem amb Linares a Catalunya?. Els resultats escaquistes de Banyoles son impressionants. Gràcies família Muratet!

Camarera! ha dit...

Per mi el divendres es el pitjor dia d la setmana! Comença el curro en serio! Ara q som dilluns vespre, es quan mes descansada em quedo despres d treballar en 3 dies lo q els demes ho fan en 5 dies.