diumenge, 25 de gener de 2009

Represàlies?

Divendres sortint del Mirallac de veure en Xena, per cert no va aparèixer, jo no les tenia totes. Em va quedar un no sé què dins que em va fer dubtar de que pudé no ho havíem acabat de lligar tot prou bé. Enteneu-me, tinc clar que vàrem dir tot el que volíem dir i encara més, el que era de vital importància que fos explicat a la gent de casa, doncs la putrefacció que ha assolit el món del periodisme fa necessària la intervenció de cronistes incorruptes i amb mans lliures capaços d’il·luminar tots els angles foscos del dia a dia mundial i de la nostra comarca per extensió.
Es va fer palès que aquella va ser una intervenció pensada, treballada, endreçada i basada en un estricte rigor tant en continguts com en formes, però les sospites en forma d’intuïció de divendres s’han confirmat i convertit en proves més que evidents avui diumenge tarda.
Un grapat de males cares, dos multes de la policia local en menys de quinze hores entre elles, a l'Atlètic ens van robar un altre partit, la duresa del pa que m’han venut a la fleca, la fredor del cafè amb llet fet a la plaça i la negativa del caixer automàtic ja no a donar-me diners, sinó a tornar-me la targeta, fa pensar que el divendres vàrem trepitjar l’ull de poll a algú massa important.
Començo a intuir que l’absència del conductor de La Tribu no va ser casual sinó una part més d’un entramat molt ben orquestrat amb finalitat de treure’ns (almenys a mi) de la circulació. No us sabria dir si per complicitat amb l’emboscada o per declinar-ne responsabilitats però en Xena se’n va rentar les mans i fins i no descarto que la setmana que ve s’excusi inventant-se un suposat segrest per part nostre. Si així és, no tindrem més remei que declarar que a nosaltres ens van drogar. Per cert, és l’últim cop que m’assec al costat del Comitè d’Orriols. Talment com una cantina de llet al costat d’un petit suís.

4 comentaris:

Sacutell ha dit...

Certament va ser un programa estrany. Com no es pot veure a cap canal conegut. De que anava? Algú t’ha fet cap comentari? Algú al va veure?

En Samora ha dit...

Hi ha dies que surts de casa amb ganes de trobar-te la gent, de parlar, d'estar-hi encara que sigui sense fer res de realment significatiu. Aquell dia acostumes a encadenar cares extranyes l'una al darrera l'altra.
També passa al contrari. Aquell dia que t'adones que portes la bragueta trencada o que t'has deixat 3 centímetres quadrats de galta sense afeitar i t'encamines cap a casa a pas accelerat desitjant fer-te invisible als ulls de tothom. És aleshores quan et trobes a la gent. Aquell dia, curiosament la gent no en fa prou amb un cop de cap o una aixecada de "seies", aquell dia la gent amb qui et creues té coses a dir-te, maleït sia.
Divendres massa gent ho va veure, pel que sembla.

Comitè d'Orriols ha dit...

Vareu fer pena tots plegats. Va ser un programa per cremar la tele. Però el pitjor està per venir...m'han dit que el programa que vau grabar per la setmana que ve és molt però que molt pitjor. Un atemptat al mal gust, Rocacorba es fondrà el dia que el passeu en directe. Que Déu es agafi confessats.

Sacutell ha dit...

Realment no va ser la millor manifestació de la capacitat de cadascun. Espero que en Quim de la tele tingui la suficient paciencia