dilluns, 30 de març de 2009

L'Atlètic busca porter.

Per algun poro de la direcció tècnica del nostre gloriós equip de capçalera s'ha filtrat la notícia que l'entrenador i junta directiva viu amb preocupació les deficiències en la guarda i custòdia d'una porteria atlètica que últimament compta les barraques de mitja dotzena en mitja dotzena. I és que fa dos anys, quan va ser l'hora de definir les posicions, van posar tots els jugadors en línia i van escollir el que tapava més per dalt i el més ample de tots com a responsables de la retaguarda taronja. Aleshores poc van tenir en compte en quin parell d'individus dipositaven les seves últimes esperances d'evitar el gol. Una temporada i mitja ha estat suficient per deixar constància que ni el llarg ni el gruixut, ni segurament tots dos junts són mínima garantia de ben re.

Des de fa unes setmanes quan no és un ai és una ceba. Que si un ara es queixa de la ciàtica, que si l'altre diu que té cocodrilus als bessons, que ara naps, que si cols, la qüestió és que partit rere partit estem tots amb l'ai al cor pendents de qui hi posem al darrera.

Com que tots plegats tenim clar que l'Atlètic es mereix més que això, com que sabem que al nostro club mentre no tinguem un museu el lloc de les rampoines és el bar i no la porteria, és hora de començar a fer córrer la veu que s'ha de buscar un, dos o quinze porters. El llistó està baix, que ningú s'hi neguitegi.
Mentrestant i sempre: Amunt Atlètic, collons!

7 comentaris:

cardisucre ha dit...

Jo crec, que més que un porter, el que necessitem es una defensa que sapiga tocar la pilota. Almenys per fer el que venim fent que és tirar pilotes amunt. El partit contra el st.celoni va deixar en evidencia, que si no se sap tocar la pilora amb el cap, ni amb el peu ,per allunyar la pilota, més val jugar a la petanca.
Espero no s'emprenyin. Al loro, que una pilota perduda ,prop de la porteria, és 1/2 gol del contrari.

En Samora ha dit...

Sant Celoni... poca hi hem jugat mai, diria jo.

cardisucre ha dit...

Al loro!
Molt bé Samora! Un gallifante per tu.
Resposta correcte: Sant Gregori.
Mira que més tard he recordat l'error i he pensat, quí serà el primer...
He pensat amb tú.
Perquè serà...

Sacutell ha dit...

Que lluny que queda Sant Celoni...

cardisucre ha dit...

Doncs sí, segona territorial grup 9, queda lluny.

En Samora ha dit...

A Sant Celoni no se'm hi ha perdut ben re. Mira que arriba a ser lleig. Molt de Montseny i molt Racó de Can Fabes però ja n'arriba a tenir poca de gràcia. Ui re, jo com a màxim arribo a Hostalric i si molt m'apureu a Breda. D'aquí per avall no m'hi busqueu.

Clara ha dit...

Menys mal que aquest bloc només té una lectora, i no és del Montseny. Està bé això, n'haurien d'aprendre tots els blocs: escriure qualsevol bajanada per a casa sense donar per fet que vindrà a posar el nas un tafaner ousaider.
I dit sigui de pas, qui no coneix Gratallops, ni Capafonts, ni Tivissa, ni Cardó, ni el Mas de Barberans, ni l'Ampolla ni les Cases d'Alcanar, no sap el que és vi, ni oli, ni terra catalana, per més geografia de la Catalunya Vella que hagi mamat.Vosaltres sabreu com viviu, i a quin món.
A mi rai, que sóc de Finisterre.