dilluns, 22 de juny de 2009

L'Atlètic busca porter

La cosa és com un mal d’estòmac de bacallà. L’Atlètic busca porter, la llista és curta, els possibles són escassos i el temps es va acabant. En Soldevila està retirat; en Quel Duran té molta feina a la botiga; el de Ca la Pilar del Rec no pot i en Jorquera, com que és de Bescanó, ens sortiria massa car. Hem de pensar ràpid. Necessitem un porter que s’adapti a la ciutat i que estigui disposat a encaixar un mínim de gols per temporada. En Jep ha entrenat tot l’hivern amb nosaltres. Ell vindria però és de la junta del Maià i va lligat de mans i peus. En Suquilla, dels Sucarrats de tota la vida, tampoc no el tindrem mentre hi hagi vida al FS Banyoles i en Masdeu, el de Mata, plega del Camprodon, però se’n va al Sant Miquel perquè hi juga el seu cunyat. Hi ha pesat més la germana del cunyat que el cunyat mateix però val més que no hi busquem raons. Diguem que hi va per qüestions familiars i deixem-ho aquí.
En Nito Malagón seria un porter perfecte per l’Atlètic. És casat a Banyoles, coneix la casa i té la confiança de l’equip. Llàstima del genoll. Seria un perill, per qui el portés, jugar amb un genoll tan atronitat com el d’en Nito. Però la lesió no és tan preocupant com la possibilitat que en Samora quedi d’únic porter de la plantilla. En Samora és una promesa però la cosa va per llarg i en Quer ens anava molt bé. Ara en Quer ens abandona i el silenci de la directiva ens posa una mica neguitosos. Vet aquí d'allà on ve tot.
I en Font? Quin Font? Un que té un Clio negre, que també havia jugat amb el FS Porqueres i que és amic d’en Pere Masó. En Masó que havia treballat amb en Bombi, el nostre lateral dret, que ara s’ha traslladat a viure al carrer del Canat, ben bé a davant del camp Vell, a tocar del córner de Can Quim del Rec, gairebé mamant paret per paret amb la casa nova d'en Quel. En qualsevol cas, en Font potser no ens convé perquè porta massa embolic tot darrera. Tanseval, fet i fotut ens convidrà qui la directiva vulgui. Nosaltres soms gent vulgar i ens entretenim amb un pal i una baldufa. Només sabem anar pels bars i acabar les discussions amb un clamorós Amunt l'Atlètic collons!!

2 comentaris:

Clara ha dit...

Osti, doncs que nomenin el Samora, és de calaix!
què té el Samora que no tingui el Victor Valdés, el Jorquera o el Ruben Martínez? però coions, si ja li feu entomar-les totes a la vida real!!
Samora, si l'Atlètic passa de tu, al Camallera sempre tindràs un plat de sopa! de sopa de peix, per cert.

cardisucre ha dit...

Jo crec que el senyor boix, encaixaria perfectament com a porter de l'athletic. No?