dijous, 2 de juliol de 2009

Novetats atlètiques

La directiva de l'Atlètic es mou i això ens satisfà. Sembla ser que els moviments de la direcció esportiva s'encaminen cap a la contractació de jugadors amb carisma. I si no hi ha res de nou, en Pep Pla, el germà del nostre davanter Met, farà la pretemporada amb l'equip. Encara no se sap si anirem a Pujarnol o a Sant Bartomeu, però la pretempporada es farà i en Pep serà amb nosaltres. Ara bé, en Pep fa temps que no es mou i els dubtes són oficials: la presidència-tot i que encara no hagi aparegut per donar explicacions- dubta de la seva forma física i la cosa és que podrem estar contents si en Pep aguanta sense suport mèdic fins al sopar de Sant Martirià. Les coses són com són i ens hem de conformar. A vegades, sostenir una filosofia coherent exigeix sacrificis a les palpentes.
També hi ha notícies d'un tal Pitxi, de qui no sabem exactament com s'escriu el nom. Tanseval. El fitxatges d'en Pitxi està difícil, no està gens clar. Primer, perquè té mainada i les obligacions familiars l'atenallen una mica. I segon, perquè les males llengües, que sempre arriben dels extramurs de la comarca, diuen que és una mica ganduls. Per ganduls ja hi soms nosaltres i ja no hi ha lloc per a ningú més.
La hipòtesi més aproximada a la realitat ens encamina a parlar d'en Codina. En Codina és el nostre Iniesta particular. I és per això, i per res més, que la directiva no ha volgut trucar a Can Barça per demanar-ne el preu. En Codina té un genoll fotut, com en Nito, i la temporada passada no ens va poder ajudar gaire. És ara que ens ha de donar un cop de mà. El gran Codina ja té lloc a l'Atlètic pel sol fet de carregar un cognom com el que té. Codina és el cognom d'un nostre amic de part de bo, en Joan, de qui Xisca de Gardi en parlarà amb tots els honors i el màxim respecte un dia d'aquests. Allà on érem. En Codina del genoll fotut, té un amic que es diu Mitji. I en Mitji ja és un objectiu prioritari. Estem parlant del golejador del Navata. És un home de bé, és dels nostres i ja hi hem sopat. La cosa va pintar molt bé. És una mica fred i sembla que no s'esforça però ens és ben igual. En Mitji serà de l'Atlètic jugui bé o malament. Només hem de saber que és capaç de cridar a pulmó obert: Amunt l'Atlètic collons!!