dissabte, 22 d’agost de 2009

Dues llunes

El proper 27 d’agost es veuran dues llunes al cel. Ho diu el Google, i tot l’internet en va ple. El planeta Mars serà tan a prop de la Terra que es veurà de la mateixa grandària que la Lluna. Hi ha profecies maies, perses i quasimòdiques que així ho confirmen. Per tant, és cert. Suposo que ningú serà tan boig com per du la contrària als maies, els perses i l’internet. Ara bé, el que no diuen les autoritats, per tal d’evitar el pànic generalitzat, són les conseqüències d’aquest fenomen. En efecte, les marees pujaran més de vint metres, tot quedarà negat i regnarà l’obscuritat més absoluta durant diversos anys. O sigui: la fi del món. Per tant, més val vendre-s’ho tot i gaudir dels pocs dies que ens queden. No val la pena patir més. Veneu-lo tot i rebenteu-lo tot. A qualsevol preu. És la única cosa assenyada que es pot fer. Si voleu, us passo una adreça: www.llobarohocompratot.com. O bé, www.llobarrofidelmonbussines.org. Bones festes.

3 comentaris:

Nuri ha dit...

Aquesta notícia de les dues llunes és totalment falsa.
Es veu que aquest missatge volta des del 2004, només que van canviant l'any.
Per començar, el dia 27 NO hi ha lluna plena.

llobarro de bosc ha dit...

Calla, beneita, que m’espatllaràs l’assumpte! Truca’m i parlem...

Sacutell ha dit...

Ens hem quedat a la lluna, o tot esperant les llunes, i encara sort que des de Can Teixidor del Terme han avisat que es tractava d’una especulació de tipus valencià. ¿Qui farà el llibre de Can Teixidor? Ànims Núria! Els Galofres tenen feina per temps, encara que potser caldria començar per Can Pau. No hi ha ningú a Banyoles i Comarca que no en conegui una anècdota i segur que caldria sumar-hi Lloret i alguna illa. De Lloret se’n explicaven unes que no se si l’anonimat del blogg ja permet reproduir perquè molts protagonistes encara ens son propers. En Toti per exemple, que ja he repetit manta vegades que deu ser el banyolí que te relació personal amb mes famosos. Dels de veritat, des d’en Jack Nicholson fins al desaparegut David Carradine que si hagués fet cas dels seus consells la seva darrera estada a Bangkok hauria acabat diferent.
Vindria a dir que les vacances més generoses s’acaben demà i que mes val acabar-les contribuint al blogg que engreixant a l’amo.