divendres, 8 de gener de 2010

Xisca de Gardi recupera les sabates

Aquesta mateixa setmana, el nostre bloc exposava el cas d’una mossa que en el transcurs de la celebració del cap d’any va perdre les sabates, un cas que d’atenció prioritària i que ens va obligar a posposar tots els propòsits que preteníem establir amb l’arribada del 2010. Enguany, la llista que havíem fet era llarga i a fe de Déu que tots i cadascun d’ells hagués arribat a bon port. En Mastegatatxes prenia el compromís de donar senyals de vida cada tres dies, a tot estirar. El Comitè d’Orriols no escatimaria esforços en superar la seva addicció d’anar pels carrers tocant timbres i el Llobarro de bosc assegurava que deixaria de fumar o que en tot cas començaria a comprar tabac. Per la part que correspon, jo em veia en condicions de garantir que arribaria al cap d’any vinent havent perdut els quatre-cents grams de sobrepès que carretejo. Els objectius havien estat fixats i segellats amb una encaixada a quatre mans prèviament pringades de gardeles i el pacte només podria ser vulnerat per causes de força major com ho va ser el cas d’una banyolina orfe de calçat en dates de terres freds i constipats malparits a cada cantonada.
Xisca de Gardi va fer una crida a la concurrència i feu pública una directiva d’obligat compliment que forçava a tot aquell qui disposés d’informació veraç respecte la localització de les pertinències extraviades a posar-se en contacte amb la nostra oficina d’objectes perduts. Quatre dies després d’aquesta, ens posem drets, treiem pit, aixequem el cap i amb la més orgullosa de les xuleries us anunciem que ja hem trobat les sabates de la nostra amiga. Donem fe del que us diem mostrant-vos un missatge que hem rebut, novament via feisbuc, d’una xiscagardiana de qui també en preservem l’anonimat.
“Ei bones! ahir vaig llegir l'article de xisca de gardi... i vai veure que algú havia perdut unes sabates... les tinc jo a casa.... la veritat és que no c com van anar a parar al meu bolso, juraria que algu me les va donar... però, bé les tinc... :) no sé si seràn aquestes les sabates que busqueu... amb qui he de contactar?”
Xisca de Gardi ha tornat a mostrar la seva força. Xisca de Gardi no falla mai. La seva efectivitat és tan espaterrant i puntual que a hores d’ara agents federals del Pentàgon estan fent les maletes per agafar un vol secret des de l’aeroport JFK amb destinació al Pla de Martís amb la missió especial d’analitzar la logística del nostre funcionament. Estem començant a rebre pressions. Pretenen forçar-nos a convocar noves crides dirigides a localitzar en Bin Laden, l’Atlàntida i tot tipus d’obres d’art i delinqüents en condició de desapareguts. Els estem esperant. Ens trobaran acompanyats dels nostres abugats per deixar-los clar que la maquinària xiscagardiana no està a disposició de sotileses com la seguretat nacional o el patrimoni cultural. En nostre engranatge només entra en funcionament quan qui realment ho precisa forma part del més preuat tresor mundial, o sigui nosaltres. Xisca de Gardi al servei de la gent de pro. Visca nosaltres, els que son com nosaltres i qui ens retorna les nostres coses!!!

1 comentari:

deyni ha dit...

Hola me parece muy bien.