dimecres, 17 de febrer de 2010

Tornem a casa!!!

I el temps que feia que teníem ganes d’anunciar-vos això! Tornem a casa! L’Atlètic recull els trapaus i es prepara pel retorn al Camp Vell. Aquesta és sense cap mena de dubte la millor de totes les notícies que s’han produït aquest 2010, doncs més enllà de traslladar els entrenaments i partits de futbol un trist quilòmetre de distància, la tornada a casa és la tornada al paradís.
L’Atlètic tornarà a jugar a hores dignes de la nostra afició. S’han acabat aquells partits a les vuit del vespre amb el bar tancat i la fred a dins els ossos. A partir d’ara tornem al nostre horari i la del bar serà la última porta on fotrem el cop de clau. Ara, i després d’haver jugat gairebé tota la primera volta a domicili, s’afronta una segona volta amb tot un reguitzell de partits a casa, on s’hi espera veure a tota la seva afició.
L’Atlètic es presentarà aquest dissabte davant la seva afició fent gala de la nova equipació, del nou parquet de joc i amb l’aval de dos mesos sense conèixer la derrota. A sobre, tot plegat queda engrandit per la coincidència amb el derbi amb el Camós, amic però rival.
Per aquests motius, i per les ganes de tornar-se a retrobar amb el gruix dels seus, el nostre club, com és habitual, prepara activitats per dissabte. Convé estar molt atents a la seva web www.atletic.cat on pertinentment ens faran cinc cèntims dels actes.
Amics, l’Atlètic ens reclama i ens hem de posar en guàrdia. En Mastegatatxes hi serà, no ho dubto, i el Comitè d’Orriols em va confirmar ahir que la seva previsió el situava molt a prop del Camp Vell i amb l’agenda buida, cosa que en facilitava molt la presència. Jo hi seré, ho asseguro.
És l’hora de tornar al Camp Vell, d’anar a recollir el carnet (qui encara no ho hagi fet), és l’hora d’entrar al maiespeis dels amics Josephine www.myspace.com/josephinelibido i escoltar el seu particular himne de l’Atlètic. Una oda al nostro club que fa trempar com un boig i ja t’encamina cap al santuari de l’esport Banyolí.