dimecres, 18 d’agost de 2010

Cuques de llum de Chernobyl a l’Estany de Banyoles

Ens tenen acollonits i ningú sap com han arribat a casa nostra. Ja fa prop d’un meset que fan guàrdia des de la font del Vilà i fins a tocar al camp de futbol del filial de l’Atlètic. De forma endreçada i en fila índia controlen tota aquesta zona màgica del nostre santuari d’aigua. Les bestioles, de desproporcionades dimensions, només poden haver sortit d’aquesta zona ucraïnesa situada prop de la frontera amb Bielorrússia, deserta des de la xafada nuclear del 86 i que tantes mutacions ha engendrat.
Aquestes cuques de llum de pam per pam provinents de l’est, curtides de part de bo després de peleiar amb ones electromagnètiques i partícules madamecurienianes, han de tenir una mala hòstia que riu-te’n tu de la d’algun algun conegut comerciant de la nostra ciutat. A resultes, doncs, tenen bloquedes la sortida sud de les casales i l’accés a la nova mansión situada on anys enrere hi teníem l’anyorat Barbiland.Clamem al cel l’arribada d’un nou Sant Mer que les faci fugir a cops de manyagues o la presència d’algun valent cavaller que a trucs de massa restauri la històrica calma lumínica d’aquella zona i la tranquil·litat dels habitants de les nostres contrades.
Com ho veieu vosaltres, xinos?

5 comentaris:

Salta Matxos ha dit...

Samora, no hi entens pa ben re, aquestes cuques han estat ensinistrades per foragitar les parelles que demostren el seu amor a altres hores de la matinada als bancs del passeig.
Sempre ens queda aparcar el cotxe a l'altre costat d'estany...

En Samora ha dit...

Que no tens casa? I a més, en el cas que fos així, que no ho acabo de veure clar, encara seria pitjor. Doncs les pareies manyagoies són fauna autòctona i protegida de part de bo.

洪勳劉耀德劉耀德華 ha dit...

期待你每一篇文章............................................................

Salta Matxos ha dit...

No m'entenguis malament Samora, ja les cardaria a mar jo aquestes cuques...
Estic totalment d'acord amb el xino

冰微 ha dit...

nice job! waiting for your new artical.............................................................